Poziv za 16. sjednicu Općinskog vijeća općine Privlaka
8. prosinca 2023.
Obavijest o zatvaranju opskrbe vode od 8. do 13. siječnja
8. siječnja 2024.

Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge u 2024. godini

Na temelju članka 14. Pravilnika o financiranju javnih potreba Općine Privlaka („Službeni glasnik Zadarske županije“, broj 31/20), Jedinstveni upravni odjel Općine Privlaka, donosi:

GODIŠNJI PLAN

raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge u 2024. godini

I.

Godišnji plan javnih natječaja sadrži podatke o davatelju financijskih sredstava, području, nazivu i planiranom vremenu objave javnog natječaja, ukupnom iznosu raspoloživih sredstava, rasponu sredstava namijenjenih financiranju pojedinog programa odnosno projekta, očekivanom broju programa i projekata koji će se ugovoriti za financiranje i eventualno druge podatke.

Općina Privlaka će putem Jedinstvenog upravnog odjela raspisati javne natječaje u 2024. godini kako slijedi:

Općina Privlaka zadržava pravo ažuriranja Godišnjeg plana javnih poziva/natječaja u 2024.g. tijekom kalendarske godine.

II.

Ovaj Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge organizacije, kada su prihvatljivi prijavitelji, u 2024. godini objavit će se na službenim stranicama Općine Privlaka.

Povezana dokumentacija:

Godišnji plan natječaja – Udruge (2024.)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content