Obavijest o zimskom rasporedu odvoza miješanog komunalnog otpada
12. rujna 2023.
Najava radova i prekid isporuke vode za petak, 15. rujna
13. rujna 2023.

Priključenje na sustav javne odvodnje

Kako bi započeo postupak priključenja na kanalizaciju potrebno je predati Zahtjev za izradu priključka (sa navedenom potrebnom dokumentacijom). Zahtjevi se predaju na adresu Općine Privlaka, Ivana Pavla II 46, 23233 Privlaka, dostavom putem email-a na opcina@privlaka.hr.

Svi zaprimljeni zahtjevi će biti proslijeđeni tvrtki/nositelju projekta Vodovod-Vir d.o.o. te će te nakon izrade tehničke dokumentacije Vašeg priključka biti kontaktirani.

Zahtjev za izradu kanalizacijskog priključka

Pojašnjenje vezano uz spajanje kućnih kanalizacijskih priključaka na području aglomeracije Nin-Privlaka-Vrsi

Pojašnjenje spajanje kućnih priključaka

S obzirom da se još uvijek izvode radovi na izgradnji kanalizacijske mreže trenutno nije moguće korištenje sustava javne odvodnje, međutim zbog velikog broja priključaka i očekivanja da će sustav javne odvodnje postati funkcionalan oko ljeta 2024. godine započeli smo sa prikupljanjem zahtjeva za izradu kanalizacijskih priključaka.

Nakon što sustav javne odvodnje postane funkcionalan dati će se obavijest putem medija, te na web stanicama Općine Vrsi, Grada Nina, Općine Privlaka i tvrtke Vodovod-Vir d.o.o. da korisnici koji imaju izgrađen kućni priključak mogu početi koristiti sustav javne odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda.

Preuzimanja zahtjeva za izradu kanalizacijskog priključka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content