Objava konačne liste kandidata – stipendije 2022/2023.
12. prosinca 2022.
Javna rasprava o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Privlaka
29. prosinca 2022.

Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge u 2023. godini

Na temelju članka 14. Pravilnika o financiranju javnih potreba Općine Privlaka („Službeni glasnik Zadarske županije“, broj 31/20), Jedinstveni upravni odjel Općine Privlaka, donosi Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro  koje provode udruge u 2023. godini.

Godišnji plan javnih natječaja sadrži podatke o davatelju financijskih sredstava, području, nazivu i planiranom vremenu objave javnog natječaja, ukupnom iznosu raspoloživih sredstava, rasponu sredstava namijenjenih financiranju pojedinog programa odnosno projekta, očekivanom broju programa i projekata koji će se ugovoriti za financiranje i eventualno druge podatke.

Općina Privlaka će putem Jedinstvenog upravnog odjela raspisati javne natječaje u 2023. godini kako slijedi:

Općina Privlaka zadržava pravo ažuriranja Godišnjeg plana javnih poziva/natječaja u 2023.g. tijekom kalendarske godine.

Ovaj Godišnji plan raspisivanja javnih natječaja za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i druge organizacije, kada su prihvatljivi prijavitelji, u 2023. godini objavit će se na službenim stranicama Općine Privlaka www.privlaka.hr.

OPĆINA PRIVLAKA
JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL
PROČELNICA
Ivana Skoblar Šango, mag.iur.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content