Poziv za 8. sjednicu Općinskog vijeća općine Privlaka
6. svibnja 2022.
OKD “Artić” traži učenike i studente za sezonski rad na poslovima kontrole i naplate parkinga
2. lipnja 2022.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Privlaka za 2022. godinu

Pozivaju se sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe, vlasnici obrta registriranih za obavljanje djelatnosti za koju traže odobrenje, na podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru na području Općine Privlaka za 2022. godinu.

Zahtjevi za davanje koncesijskih odobrenja podnose se počevši od dana 1. lipnja 2022. godine do 8. lipnja 2022. godine na propisanom obrascu, Vijeću za davanje koncesijskih odobrenja Općine Privlaka na adresu: Općina Privlaka, Vijeće za davanje koncesijskih odobrenja, Ivana Pavla II 46, 23233 Privlaka ili u elektroničkom obliku  s kvalificiranim elektroničkim potpisom na adresu opcina@privlaka.hr a sve sukladno Uredbi o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru i Godišnjem planu upravljanja pomorskim dobrom na području  Općine Privlaka za 2022. godinu odnosno njegovim izmjenama.

Razmatrati će se samo zahtjevi podnositelja koji nemaju dugovanja prema Općini Privlaka odnosno Općinskom komunalnom društvu „Artić“ i zahtjevi podnositelja za obavljanje djelatnosti sredstvima za koja nisu izdana koncesijska odobrenja po prethodnim javnim pozivima.

Više u povezanoj dokumentaciji…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content