Poziv za 17. sjednicu šestog saziva Općinskog vijeća općine Privlaka
7. prosinca 2018.
Blagdanska čestitka načelnika Begonje
24. prosinca 2018.

Obavijest o terenskoj izmjeri i prikupljanju podataka o građevinskim objektima

Obavještavamo mještane da će stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. u prosincu 2018.godine započeti obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima na području Općine Privlaka.

Nove izmjere objekata koristiti će se za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta , prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora ( stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl) te fotografiranje objekata. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest sa informacijama i kontakt podacima.

Kako bi prikupljeni podaci bili što kvalitetniji, molimo vlasnike odnosno korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Privlaka bude što bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne informacije slobodno se javite u Općinu Privlaka, Ivana Pavla II 46 ili na tel. 023/367-561 radnim danom od 9,00 do 13,00 sati.

OPĆINA PRIVLAKA
JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL
V.d. Pročelnica:
Ivana Skoblar, mag.iur.

 

Povezani dokumenti:

OBAVIJEST GEODETSKI ZAVOD RIJEKA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content