Poziv za 14. sjednicu šestog saziva Općinskog vijeća općine Privlaka
8. kolovoza 2018.
Općina Privlaka sufinancira nabavku školskih udžbenika obiteljima s dvoje i više školske djece
6. rujna 2018.

Započinje sa ustrojavanjem evidencija o umrlim osobama i korisnicima grobnih mjesta

Obavještavamo Vas da je, sukladno odredbama članaka 10. i 16. Zakona o grobljima (NN 19/98, 50/12 i 89/17) i članaka 4. i 9. Odluke o upravljanju grobljima Općine Privlaka (Službeni glasnik Zadarske županije 11/07), od strane Općinskog komunalnog društva Artić d.o.o., Privlaka, kao pravne osobe zadužene za upravljanje groblja na području Općine Privlaka, izrađen katastar groblja te se započinje sa ustrojavanjem evidencija o umrlim osobama i korisnicima grobnih mjesta na groblju u Općini Privlaka. U te svrhe prikupljamo podatke o vlasnicima grobnih mjesta te umrlim osobama pokopanim u istim.

S ciljem ustrojavanja vjerodostojne dokumentacije molimo sve korisnike grobnih mjesta da nam što prije dostave navedene podatke. Podatke u obliku popunjenog anketnog listića koji se preuzima u uredu Komunalnog Artić d.o.o. na adresi Ivana Pavla II 34, Privlaka, moguće je dostaviti osobno, poštom na ranije navedenu adresu, putem faxa na broj 023/367-142 ili elektronskom poštom na adresu artic.privlaka@gmail.com.

Položajni plan groblja izvješen je na oglasnoj ploči groblja Općine Privlaka ili se može vidjeti u uredu Komunalnog Artić d.o.o.

Sve informacije u vezi groblja i upravljanja grobljima Općine Privlaka možete dobiti u našem uredu radnim danom od 11:00 do 13:00, putem telefona na broj 023/644–363 ili slanjem upita na e-mail adresu artic.privlaka@gmail.com.

Napominjemo da će se sukladno odredbama članka 14. Zakona o grobljima grobno mjesto za koje nije plaćena grobna naknada smatrati napuštenim i moći će se ponovno dodijeliti na korištenje, uz ispunjenje uvjeta o proteku vremena od posljednjeg ukopa.

Povezani dokumenti:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content