Najava radova i prekid isporuke vode u četvrtak u Privlaci
29. svibnja 2023.
Najava radova i prekid isporuke vode u ponedjeljak u Privlaci
12. lipnja 2023.

Obavijest o ponovnoj javnoj raspravi o prijedlogu IV izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Privlaka

Objavljuje se ponovna javna rasprava o Prijedlogu IV izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Privlaka.

Javni uvid u ponovnoj javnoj raspravi u Prijedlog IV izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Privlaka  trajati će od 6. lipnja 2023. godine  do 15. lipnja 2023. godine. Prijedlog IV izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Privlaka biti će izložen u općinskoj vijećnici Općine Privlaka, na adresi Ulica Ivana Pavla II 46 u Privlaci, kao i na web stranici Općine Privlaka www. privlaka.hr.

U prostoriji gdje je izložen Prijedlog IV izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Privlaka građani će imati mogućnost upisivanja svojih primjedbi i prijedloga u knjigu dok traje uvid, a uvid će se moći izvršiti svaki radni dan od 09,00 do 14,00 sati.

Javno izlaganje održat će se u četvrtak  13. lipnja 2023. godine u multimedijalnoj dvorani Dječeg vrtića Sabunić na adresi Petra Zoranića 1 u Privlaci s početkom u 18,30 sati.

Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog IV izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Privlaka  mogu se dostaviti nositelju izrade najkasnije do završetka javnog uvida na adresu Ivana Pavla II 46, 23233 Privlaka. Pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja  neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o ponovljenoj javnoj raspravi.

Nova mišljenja, prijedlozi i primjedbe na izmijenjen prijedlog prostornog plana mogu se podnositi samo u vezi s dijelovima prijedloga prostornog plana koji su u odnosu na prvi prijedlog izmijenjeni.

Tekst ove objave objavit će se u dnevnom tisku, na web stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i na web stranici Općine Privlaka www.privlaka.hr.

Dokumentacija se nalazi u nastavku:

OPĆINA PRIVLAKA
Jedinstveni upravni odjel

Pročelnica
Ivana Skoblar Šango, mag.iur.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content