Natječaj za davanje javnih površina na privremeno korištenje
18. travnja 2023.
Obavijest o prekidu isporuke vode u nekoliko ulica u Privlaci
26. travnja 2023.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Privlaka za 2023. godinu

Pozivaju se sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe, vlasnici obrta registriranih za obavljanje djelatnosti za koju traže odobrenje, na podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru na području Općine Privlaka za 2023. godinu.

Zahtjevi za davanje koncesijskih odobrenja podnose se počevši od dana 19. travnja 2023. godine do 4. svibnja 2023. godine na propisanom obrascu koji je dostupan na poveznici https://privlaka.hr/obrasci/, Vijeću za davanje koncesijskih odobrenja Općine Privlaka na adresu: Općina Privlaka, Vijeće za davanje koncesijskih odobrenja, Ivana Pavla II 46, 23233 Privlaka ili u elektroničkom obliku  s kvalificiranim elektroničkim potpisom na adresu opcina@privlaka.hr, a sve sukladno Uredbi o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru i Izmjenama i dopunama Godišnjeg planu upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Privlaka za 2023. godinu.

Razmatrati će se samo zahtjevi podnosioca koji nemaju dugovanja prema Općini Privlaka odnosno Općinskom komunalnom društvu „Artić“.

Detaljnije u povezanoj dokumentaciji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content