Obavijest o provođenju adulticidne dezinsekcije
29. lipnja 2022.
U ponedjeljak bez vode u ulici Petra Zoranića
8. srpnja 2022.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Općine Privlaka za 2022. godinu

Pozivaju se sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe, vlasnici obrta registriranih za obavljanje djelatnosti za koju traže odobrenje, na podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru na području Općine Privlaka za 2022. godinu.
Zahtjevi za davanje koncesijskih odobrenja podnose se počevši od dana 29. lipnja 2022. godine do 5. srpnja 2022. godine na propisanom obrascu, Vijeću za davanje koncesijskih odobrenja
Općine Privlaka na adresu: Općina Privlaka, Vijeće za davanje koncesijskih odobrenja, Ivana Pavla II 46, 23233 Privlaka ili u elektroničkom obliku s kvalificiranim elektroničkim potpisom na adresu opcina@privlaka.hr a sve sukladno Uredbi o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru i Godišnjem planu upravljanja pomorskim dobrom na području Općine Privlaka za 2022. godinu odnosno njegovim izmjenama.
Razmatrati će se samo zahtjevi podnositelja koji nemaju dugovanja prema Općini Privlaka odnosno Općinskom komunalnom društvu „Artić“ i zahtjevi podnositelja za obavljanje djelatnosti sredstvima za koja nisu izdana koncesijska odobrenja po prethodnim javnim pozivima.
Povezana dokumentacija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content