Obavijest o provođenju preventivne deratizacije i larvicidne dezinsekcije
3. ožujka 2022.
Obavijest o radovima na vodoopskrbnom sustavu 7. ožujka
4. ožujka 2022.

Obavijest o terenskoj izmjeri kuća u Privlaci od strane Geodetskog zavoda Rijeka

Obavještavamo stanovnike da će stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. u ožujku 2022. godine započeti obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Općine Privlaka. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Privlaka bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne dodatne informacije, slobodno se obratite u Geodetski zavod Rijeka na tel. 051/401-435 ili 051/401-916/ radnim danom od 09:00 do 14:00 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content