NAČELNIK
Gašpar Begonja

Riječ dobrodošlice


Drage mještanke i mještani Općine Privlaka,
Dragi posjetitelji službenih web stranica Općine Privlaka,

Zadovoljstvo mi je pozdraviti Vas u ime Općine Privlaka putem naše nove službene internetske stranice. Izradom nove stranice svim zainteresiranim posjetiteljima bit će dostupne osnovne informacije o Općini Privlaka, povijesti nastanka općine, svakom pojedinom naselju, kao i gospodarstvu, kulturi, turizmu, sportu, školstvu te svim ostalim segmentima i događanjima prisutnim na našem području. Pokušali smo prikazati svakodnevne informacije na zanimljiv i koristan način. Cilj nam je da informiranost i komunikacija između Općinske uprave, sumještana, ali i svih zainteresiranih bude što kvalitetnija i bolja.

U razdoblju od izbora, održanih 21. svibnja 2017., do danas uložili smo maksimalan trud da općinu pokrenemo s mrtve točke, da stanemo na kraj s podjelama te se okrenemo EU fondovima i realizaciji zacrtanih projekata. Dokazali smo da se Općina Privlaka može brže, kvalitetnije i učinkovitije razvijati. No, tu ne namjeravamo stati. Općina Privlaka ima još uvijek ogroman potencijal, ali da se taj potencijal i realizira treba još puno mukotrpnog rada i zasukavanja rukava. Uvjeren sam da smo na pravom putu da to i ostvarimo.

Naravno, samo zajedničkim naporima, uvažavanjem Vaših prijedloga i stavova možemo povećati učinkovitost rada Općinske uprave te omogućiti brži razvoj i napredak naše Općine.

Vjerujem da će ova stranica kvalitetnije i potpunije informirati mještane o samom radu Općinske uprave, o planovima i projektima, ali biti i poticaj, inspiracija i mogućnost  aktivnog sudjelovanja mještana i Vas posjetitelja u radu lokalne samouprave, prijedlozima, kritikama, pitanjima, komentarima i mogućim rješenjima.

Vaš načelnik,
Gašpar Begonja

Skip to content